mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 سلام میخواستم تعداد اطلاعات دریافتی از کاربر را افزایش بدهم مثلا کد ملی و شماره شناسنامه و صادره از کجا را هم در هنگام ثبت نام در یافت کنم به چه صورتی در فرم تغییر ایجاد کنم تشکر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 کسی راهی نداره برای این کار؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 بر ۱۳۹۶/۱/۱۹ ه.ش. at 19:59 , mhk1367 گفت: سلام میخواستم تعداد اطلاعات دریافتی از کاربر را افزایش بدهم مثلا کد ملی و شماره شناسنامه و صادره از کجا را هم در هنگام ثبت نام در یافت کنم به چه صورتی در فرم تغییر ایجاد کنم تشکر؟ درود ******* با ایمیل miri.joomina@gmail.com در ارتباط باشید تا افزونه رو براتون اصلاح کنند. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 منظورم اطلاعات ارسالی به کاربر نیست اطلاعات دریافتی از کاربر منظورم هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 1 ساعت قبل, mhk1367 گفت: منظورم اطلاعات ارسالی به کاربر نیست اطلاعات دریافتی از کاربر منظورم هست. درود بله، یه لحظه اشتباه کردم، اگر که به افزونه نویسی آشنا باشید میتونید این امکان رو اضافه کنید اگر افزونه کد شده نباشه. اگر که نه با مهندس میری در ارتباط باشید. چون فقط یه فرم نیست و باید چندین قسمت تغییر پیدا کنه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر