mylove_iman 12 ارسال شده در فروردین 96 سلام دوستان وقتي از k2 store براي فروش فايل (pdf,...)استفاده ميكنيم.امكانات اضافي از جمله برآورد هزینه حمل و نقل و مالیات ، ... را چطوري بايد برداشت؟ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در فروردین 96 درود.مهندس یعنی میخواین اصلا نمایش نده یا که صرفا اتوماتیک برآورد نکنه؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در فروردین 96 سلام بنظرم در اين مورد كه براي فروش فايل استفاده ميشه بهتر كه كلا نمايش داده نشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در فروردین 96 یعنی مالیات حذف شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در فروردین 96 بله.قسمت حمل و نقل حذف بشن.يعني انقد سوال من سخته يا نامفهومه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در فروردین 96 دوستان براي اين كار خطوط 16 تا 47 فايل components\com_k2store\views\mycart\tmpl را غير فعال يا حذف كنيد با اين كار كلا قسمت پايين حذف ميشود.ولي نميدونم عملكرد به چه صورت مبشه .اينكه ايا مشكلي پيش مياد يا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 9 ساعت قبل, mylove_iman گفت: دوستان براي اين كار خطوط 16 تا 47 فايل components\com_k2store\views\mycart\tmpl را غير فعال يا حذف كنيد با اين كار كلا قسمت پايين حذف ميشود.ولي نميدونم عملكرد به چه صورت مبشه .اينكه ايا مشكلي پيش مياد يا نه؟ درود با این کار فقط در نمایش حذف میشه و عملا هنوز این موضوع پا برجاست، اما خب نباید مشکلی باشه. یاحق 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در فروردین 96 بر ۱۳۹۶/۱/۱۶ ه.ش. at 13:40 , mylove_iman گفت: بله.قسمت حمل و نقل حذف بشن.يعني انقد سوال من سخته يا نامفهومه؟؟ مهندس من این کارو کردم و جواب داد: در قسمت تنظیمات k2store در تب (تنظیمات سبد خرید) فیلد های ( نمایش قیمت محصول با مالیات در سبد خرید، مجموع کل و جزییات سفارش؟) و ( فعال کردن فیلد آدرس حمل و نقل) رو غیر فعال کنید. یا علی 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر