mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 سلام کامپوننتی ساده مثل کامپوننت زیر میخواستم که قابلیت پرداخت آنلاین هم داشته باشد http://www.joomlanevis.com/joomla-extensions/99-the-art-institute-of-management-components.html اگر کسی ورژن جوملا 2.5 لینک بالا را دارد برای منم بفرستد جایی نتوانستم پیداش کنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در فروردین 96 سلام میتوانید از guru استفاده کنید، فکر کنم تمام امکانات مدنظرتون را پشتیبانی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 تشکر از پیشنهادتون امکانات guru خیلی زیاده و من در حد یه کامپوننت ساده مثل بالا نیاز دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 بچه ها من ورژن جوملا 2.5 را دارم کسی میتونه برام ورژن 3 کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 5 ساعت قبل, mhk1367 گفت: بچه ها من ورژن جوملا 2.5 را دارم کسی میتونه برام ورژن 3 کنه؟ درود خود سایت سازنده نسخه 3 رو ارائه داده، ارتقاءش به 3خیلی مشکله. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 سایتشون فعاله؟یک شماره فکس هست و پیغام هم که میذارم کسی جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 7 ساعت قبل, mhk1367 گفت: سایتشون فعاله؟یک شماره فکس هست و پیغام هم که میذارم کسی جواب نمیده درود یه لحظه فکر کردم guru رو میگید! خیر انگار دیگه فعال نیست در مورد این کامپوننت ارتقائش به 3 فکر میکنم ساده باشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 96 15 ساعت قبل, mhk1367 گفت: سایتشون فعاله؟یک شماره فکس هست و پیغام هم که میذارم کسی جواب نمیده با شماره زیر تماس بگیرید. شاید پاسخ گو باشند و بتونند ککتون کنند 02166465871 - (علی قلی زاده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 10 ساعت قبل, sonic69 گفت: با شماره زیر تماس بگیرید. شاید پاسخ گو باشند و بتونند ککتون کنند 02166465871 - (علی قلی زاده) سلام کسی تلفن پاسخ نمیده. و میره رو منشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 4 minutes قبل , mhk1367 گفت: سلام کسی تلفن پاسخ نمیده. و میره رو منشی درود در صورت امکان کامپوننت رو در پ.خ ارسال کنید تا برسی کنم. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در فروردین 96 8 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود در صورت امکان کامپوننت رو در پ.خ ارسال کنید تا برسی کنم. یاحق ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر