clik8000 102 ارسال شده در فروردین 96 با سلام و تبریک عید خدمت دوستان و تشکر از جناب مهندس تهرانی عزیز بابت انتشار اموزش php بنده با توجه به مشکلات و دید و بازدید عید و کار بعضی از قسمت های این اموزش رو نتونستم دانلود کنم از دوستان اگه این بسته رو کامل دانلود کردن میخوام در صورت امکان واسم بفرستن با تشکر 09141100344 عابدینی 1 واکنش ها : gediran به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sam2008 1 ارسال شده در فروردین 96 مهندس تهرانی عزیز لطفا قسمت پنجم رئ هم مجددا قراردهید دفعه اول نتونستیم دان کنیم.ممنون. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 5 ساعت قبل, clik8000 گفت: با سلام و تبریک عید خدمت دوستان و تشکر از جناب مهندس تهرانی عزیز بابت انتشار اموزش php بنده با توجه به مشکلات و دید و بازدید عید و کار بعضی از قسمت های این اموزش رو نتونستم دانلود کنم از دوستان اگه این بسته رو کامل دانلود کردن میخوام در صورت امکان واسم بفرستن با تشکر 09141100344 عابدینی 4 ساعت قبل, sam2008 گفت: مهندس تهرانی عزیز لطفا قسمت پنجم رئ هم مجددا قراردهید دفعه اول نتونستیم دان کنیم.ممنون. درود تمامی قسمت ها به ترتیب هرشب مجددا در کانال قراره میگیره... یاحق 3 واکنش ها : shervin114، clik8000 و sam2008 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin114 0 ارسال شده در فروردین 96 من هم قسمت 6 تیکه اول رو ندارم . بقیه موارد رو دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر