gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 درود.چگونه میتوان در هنگام اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی در کی2استور یک تصویر gif قرار داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 2 ساعت قبل, gediran گفت: درود.چگونه میتوان در هنگام اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی در کی2استور یک تصویر gif قرار داد؟ درود دقیقا در کدوم بخش؟ بعد از تکمیل سفارش مستقیم وصل میشه به درگاه! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 مهدس حرف شما صحیحه در هنگام وصل شدن در همان چند لحظه منظورمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 96 سلام باید درون پلاگین این کار انجام بشه برای درگاه اصولا یا Header میشن به سمت درگاه یا یک فرم پست میشه فقط کافیه یه مکس با جاوا اسکریپت یا php قبل از هدر شدن یا پست شدن زده بشه. در همین حین یک html و css به کار نمایش داده بشه توی سایت جومینا مارکت من اینو پیاده کردم می تونید ببینید. بیشتر از این نمی تونستم واضح تر توضیح بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در فروردین 96 درود.مهندس من هم اینو دیدم ولی کاش میشد برای افزونه اتصال کی2استور به ایران کیش روهم بذارید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 96 سلام php می تونید بنویسید ؟ اگر بله بگید راهنمایی تون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در فروردین 96 درود.مهندس دارم آموزش php مهندس تهرانی رو دنبال میکنم.از قضا روزی که قسمت مربوط به دستور هدر بوده ما رفته بودیم اردو.اگر قابله دستورش را بگویید. با تشکر یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر