sms118 130 ارسال شده در اسفند 95 با سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید دوستان من کل اینترنت رو زیر پا گذاشتم تا برای جوملا افزونه ای پیدا کنم که بشه باهاش به صورت اتوماتیک پست های سایت رو به اینستاگرام فرستاد ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم فقط یک مورد بود که اونم خیلی گرون درمیاد برای خانواده بزرگ جوملا به نظر من این یک نقص بزرگ هست که همچین چیزی نداره در صورتی که برای وردپرس چندین و چندتا وجود داره دوستان عزیز من شدیدا بهش نیاز دارم اگر کسی افزونه ای میشناسه و یا داره ممنون میشم راهنمایی کنه باتشکر 2 واکنش ها : کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) و chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 95 با سلام به اینستا متن که ارسال نمیکنند باید عکس ارسال بشه در فهرست نگارش قرار گرفت 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در اسفند 95 سلام جناب تهرانی ممنون از پاسختون ولی در اینستاگرام علاوه بر عکس میشه توضیحات هم گذاشت مثلا در پلاگین وردپرس وقتی مطلب به سایت اضافه میکنی عکس به اینستاگرام ارسال میشه و توضیحات مطلب نیز به عنوان توضیحات تصویر ارسالی به ایسنتاگرام ارسال میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در اسفند 95 دوستان کسی نبود کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 سلام ، کاربر گرامی ، مهندس تهرانی فرمودند این افزونه در فهرست نگارش قرار گرفت. اگر برای نگارش این افزونه عجله دارید میتوانید با سامانه sos110.ir ارتباط برقرار کنید. یاعلی. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر