q.job 0 ارسال شده در اسفند 95 سلام.در کامپوننت k2 جوملای من ، در سرچ فارسی مشکل وجو داره.در واقع انگلیسی میشه سرچ کرد و پیدا میکنه ولی فارسی نه.این اتفاق چندماه پیش بعد از اپدیت k2 اتفاق افتاد.برای حل مشکل باید چیکار کنم؟تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 سلام.مهندس اگر k2 شما انگلیسی هستش شاید به خاطر این باشه که از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه،در وبسایت جومینا این کامپوننت به زبان فارسی وجود داره ومن ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداره.اینم لینکش: http://www.joomina.ir/item/979-کامپوننت-k2-کی-2-برای-جوملا-3.html موفق باشید.یا علی 2 واکنش ها : q.job و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
q.job 0 ارسال شده در اسفند 95 سلام مهندس. اتفاقا k2 من ، فارسی هست و گفتم مال منم درست بود تا قبل از اینکه چندماه پیش آپدیتش کردم ولی بعد بهم ریخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 k2 جومینا رو نصب کنید کاملا سالمه و مشکلی نداره. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 17 ساعت قبل, q.job گفت: سلام مهندس. اتفاقا k2 من ، فارسی هست و گفتم مال منم درست بود تا قبل از اینکه چندماه پیش آپدیتش کردم ولی بعد بهم ریخت درود بله ظاهرا تاریخ کی 2 جومینا مشکل داره چون منم که بروزرسانی کردم همین بلا سرش اومد و یکی در میون درسته از کی 2 قبلی استفاده کنید درست میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 مهندس از سایت اصلی k2 بروز رسانی کردید؟اگر نسخه جدیدی منتشر شده از ((گروه طراحان وب جومینا)) خواهشمندم نسخه جدید را ترجمه کنند.چون خیلی کاربر ایرانی داره. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 23 minutes قبل , gediran گفت: مهندس از سایت اصلی k2 بروز رسانی کردید؟اگر نسخه جدیدی منتشر شده از ((گروه طراحان وب جومینا)) خواهشمندم نسخه جدید را ترجمه کنند.چون خیلی کاربر ایرانی داره. یا علی درود خیر!!! اگر از اونجا بروزرسانی کرده بودم که بایدم تاریخش خراب می بود. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 مهندس پس از کجا بروزرسانی کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 20 minutes قبل , gediran گفت: مهندس پس از کجا بروزرسانی کردید؟ درود والا هنوز قسمت نشده مهندس بشم ، از جومینا. البته از کی 2 یه گروه دیگه استفاده کردم اوکی شد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر