iranicc 0 ارسال شده در اسفند 95 با سلام من کامپوننت k2 رو نصب کردم ...کامل هم نصب شده .. تمام فیلد هاش صفحه سفید میدن ...یعنی وقتی روشون کلیک میکنم فقط یه صفحه ی سفید میده. و اصلن فیلداش فارسی هم نیستن انگار که ترجمه نشده اصلا ..... ممنون میشم راهنماییم کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اسفند 95 یک ورژن دیگر نصب کنید با فارسی ساز دیگر در خود جومینا حداقل دو ورژن فارسی شده از k2 موجوده 1 واکنش ها : iranicc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranicc 0 ارسال شده در اسفند 95 من هم نسحه ی جومینا رو نصب کردم ... هم نسخه ی جوملا فارسی ..... جفتش همین اتفاق میافته .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اسفند 95 با قالب های دیگر مدیریتی هم تست کنید، در اخر با زبان انگلیسی هم چک کنید ببینید ک با انگلیسی هم مشکل دارد یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranicc 0 ارسال شده در اسفند 95 نصب شد ..فقط یکم به هم ریختگی داره و بعضی فیلدا روی هم افتادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 سلام.از جوملای فارسی جومینا استفاده میکنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر