sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 سلام دوستان ی میواستم بدونم قدر ترین کامپوننت مدیریت آگهی چیه؟ ن خودم adsmanager رو نصب کردم ولی تاریخش شمسی نیست . کسی میتونه راهنمایی کنه بهترینشون کدومه ک هم بشه فیلد هاش براساس سطح کاربر گذاشت هم جسجوی پیشرفته داشته باشه و تاریخ شمسی و ماژول و پلاگین های خوبی برای نمایش اگهی داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 رایج ترین افزونه dj classifieds هست. یاعلی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 ممنون از راهنماییتون , کاربرد امتیازاتش رو توی کامپوننت متوجه نمیشم , کاربر باید عضو بشه و این امتیازات رو بخره بعد چ کاربردی در روند کار داره؟یعنی با خرید این بسته امتیازی چه امکاناتی میشه ب کاربر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 95 بله دقیقا همینه شما میتونید بوسیله امتیازات پکیج تعریف نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pedram_IR 0 ارسال شده در اسفند 95 بر ۱۳۹۵/۱۲/۱۸ ه.ش. at 20:31 , رضاقاسمی گفت: رایج ترین افزونه dj classifieds هست. یاعلی این افزونه شمسیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 13 ساعت قبل, Pedram_IR گفت: این افزونه شمسیه؟ ّبله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 15 ساعت قبل, امیررضاتهرانی گفت: بله دقیقا همینه شما میتونید بوسیله امتیازات پکیج تعریف نمایید خوب همین تعریف پکیج رو مشکل دارم , متیاز تعریف میکنی با ی مبلغی ولی این امتیاز توی بقیه گزینه ها اصلا دیده نمیشه !!! مثلا اون قسمتی اگهی اول و ویژه داره اصلا باز ربطی ب امتیاز نداره من از ورژن 3.6.1 هم دارم استفاده میکنم ولی ربطی بین این دسته ها و متیازات و مدت زمان و تبلیغات نمیبینم!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر