Pedram_IR 0 ارسال شده در اسفند 95 با عرض سلام بنده یه سایت طراحی کردم که درش از Maximenu استفاده کردم ولی بعد که از لوکال به سرور منتقلش کردم Maximenu CK Params کار نکرد و با اینکه پلاگین نصب و فعاله، در Maximenu مینویسه Component Maximenu CK Params is not installed و بعدش درخواست دانلود می کنه. از دوستان کسی می دونه علتش چیه؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما احتمالن مشکل از ورژن پلاگینتون هست.پلاگین رو حذف کنید و این نسخه رو نصب کنید. pkg_maximenuckparams_4.1.1_UNZIPFIRST.zip 1 واکنش ها : behzaddj000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pedram_IR 0 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل, کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفت: درود بر شما احتمالن مشکل از ورژن پلاگینتون هست.پلاگین رو حذف کنید و این نسخه رو نصب کنید. pkg_maximenuckparams_4.1.1_UNZIPFIRST.zip هم Maximenu CK و هم Maximenu CK Params کامل حذف کردم و مجددا نصب کردم ولی بازم همون اشکال هست، با وجود اینکه کامپوننت نصبه ولی میگه نصب نیست. مشاهده بفرمایید: ولی ارور نصب نبودن میده: ویرایش شده اسفند 95 توسط Pedram_IR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pedram_IR 0 ارسال شده در اسفند 95 فکر کنم مشکل رو متوجه شدم ولی تو راه حل موندم، احتمالا علت مشکل اینه که نام پوشه آدمین رو عوض کردم و احتمالا باید تغییراتی تو کد کامپوننت بدم. من فایل com_maximenuck_4.1.1.zip رو که در پلاگین بود اکستراکت کردم و 59 فایل php که درش بود رو باز کردم و مسیرهایی که درش administrator استفاده شده بود به نام پوشه جدید نغییر دادم و مجددا اون رو زیپ کرده و نصبش کردم ولی بازم همون ارور رو میده، آیا بازم باید مسیری رو عوض کنم یا کار دیگه ای باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اسفند 95 نباید اسم پوشه administrator جوملا رو عوض کنید. میتونید برا امنیت به جای تغییر نام دادن پوشه،در پوشه administrator یه فایل htaccess.txt ایجاد کنید و کدهای زیر رو توش قرار بدید: deny from all allow from (آدرس آی پیتون) 1 واکنش ها : Pedram_IR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pedram_IR 0 ارسال شده در اسفند 95 6 ساعت قبل, کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفت: نباید اسم پوشه administrator جوملا رو عوض کنید. میتونید برا امنیت به جای تغییر نام دادن پوشه،در پوشه administrator یه فایل htaccess.txt ایجاد کنید و کدهای زیر رو توش قرار بدید: deny from all allow from (آدرس آی پیتون) بله، دو، سه تا افزونه دیگه رو هم که دیدم به administrator لینک داده بودن، آیا افزونه ای هست که مثل hide my joomla عمل کنه و پوشه های ماژول و قالب و پلاگین و غیره رو برای کاربر نهایی مخفی کنه و یه آدرس دیگه بهش نشون بده و کلا جوملا رو کمی تا قسمتی مخفی کنه؟ چون خود hide my joomla رو که نصب کردم رو سایت من که با گنتری بود عمل نکرد و کلا قالب رو ریخت به هم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر