gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 سلام.چجوری باید یک فونت دلخواه مثلا فونت roya رو به این ویرایشگر افزود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما از اینمسیر: کامپوننت ها ->ویرایش گر jce ->پروفایل های ویرایشگر -> default -> تب پارامترهای پلاگین -> ستون سمت راست نوشته انتخاب نوع قلم. روش کهبزنید پایین صفحه آخر همه فونتا یه گزینه داره به اسم افزودن قلم جدید که میتونید اسم فونتی رو که تویپوشه قالبتون قرار داره رو بنویسید. 3 واکنش ها : رضاقاسمی، gediran و میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) سلام.باید فرمت فونت ها چی باشه؟ ویرایش شده اسفند 95 توسط gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 سلام و ادب من فونت ايران سنس رو خريدم و داخل پوشه فونت هاي قالب قرار دادم هر 4 پسوندش رو اما وقتي به مسيري كه شما گفتيد ميرم و اسم فونت رو مينويسم هيچ چيزي براي تاييد كردن و اكسپت كردن نداره. ذخيره هم كه ميزنم اسم فونت اضافه نميشه. خواهش ميكنم اساتيد راهنمايي بفرمايند ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) سلام.مهندس من تونستم مشکلو حل کنم.باید به مسیر template/نام قالب/css/fonts بری و فون را با 3 پسوند ttf-eot-woff وارد کنی بع طبق فرمایش مهندس خسرو شاهی عمل کنی.ان شاءا... حل میشه. یا علی ویرایش شده اسفند 95 توسط gediran تصحیح 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر