hazhirdesign 2 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) با سلام من یه اسلاید شوی 3D نصب کردم دقیقا پزیشن قبلی خود اسلاید شو حتی در پزیشن های دیگه هم تست کردم ولی متاسفانه در خارج محیط سایت لود میشه چکار کنم این درست و سر جای خودش لود بشه چون اینا نماینده یه شرکت کره ای هستن و خیلی دوست دارن سایتشون شبیه همون سایت اصلی و مادر لود بشه . و حتی در تصویر پیوست شده هم کاملا مشخصه اگه میشه کمک کنین این حل کنیم این سایت رو بتونم تحویل مشتری بدیم راهنمایی کنین بتونیم یه کاریش بکینیم ممنون آدرس سایتhttp://dsafeiran.com ویرایش شده اسفند 95 توسط hazhirdesign نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما این کد رو توی css قالبتون قرار بدید درست میشه: #intro-wrapper-3d-img-sld-3d-effect .intro-wrapper-3dintro-wrapper-3d-img-sld-3d-effect{ position:relative !important; left:-1170px !important } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در اسفند 95 با سلام ممنون از راهنمایی دقیقا میشه بگین کدوم خط قالب و داخل کدوم فایل قرار بدم ممن چند جا تست کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما کد رو میتونید در انتهای فایل template.css قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در اسفند 95 با سلام الان انتهای قراردادم ولی باز مشکل کمکان حل نشد حتی اول فایل هم قرار داد فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر