engineermohsen 0 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) درود بر شما بنده ماژول پخش کننده فایل های چند رسانه رو از سایت جومینا دانلود کردم. http://www.joomina.ir/item/999-پخش-کننده-فایل-های-چند-رسانه-ویدیو-،-موسیقی.html اما در تنظیمات چند مشکل برام وجود داره که ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه. من نیاز دارم به صورت تصادفی از یک پوشه درون هاست هربار تنها یک ویدیو پخش شود. تکرار هم نشود. لوگوی ماژول هم روی پخشکننده تصویر نمایش داده نشود و ابزار پخش نیز نمایش داده نشود. تمامی این کارها انجام شده است فقط لوگو همچنان وجود دارد، ویدیوها تصادفی پخش میشوند اما بعد از اتمام ویدیو اول به سراغ بعدی میرود (که نیاید هر بار بیش از یک ویدیو نمایش داده شود). اگر با این ماژول مشکل بنده حل میشود که بسار عالیست. در غیر اینصورت ممنون میشم اعلام کنید از چه طریقی میتوانم این ماژول را داشته باشم. حتی اگر مبلغ باید برای خرید پرداخت شود مشکلی نیست. ممنون از وقتی که برای این مطلب میگذارید با احترام و آرزوی بهترینها برای شما ویرایش شده اسفند 95 توسط engineermohsen وارد کردن لینک افزونه در وبسایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر