sajadzangene 3 ارسال شده در اسفند 95 سلام. لطفا به دادم برسید. یعد از انتقال مطالب به کی ۲ با این خطا مواجه شدم دیگه نمیتونم مطالب رو ویرایش کنم. تو هر جایی گشتم پاسخی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 با سلام مطالب رو چه طور انتقال دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadzangene 3 ارسال شده در اسفند 95 توسط j2xml وارد جوملا کردم، بعد گزینه وارد کردن مطالب جوملا در کامپوننت k2 رو میزنم اصلا وارد k2 نمیشه و اونایی هم که هست وقتی روشون کلیک میکنم همین خطا میزنه. در ضمن من همه مطالب رو پاک کردم و مطلب جدید نوشتم بازم خطا داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadzangene 3 ارسال شده در اسفند 95 کسی بلده راهنمایی کنه لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 با استفاده از افزونه زیر کامپوننت k2 و تمام ملحقات آن را غیر فعال نموده و سپس از مدیریت آن را حذف نمایید. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر