biasafar 0 ارسال شده در اسفند 95 سلام من کامپوننت جوم شاپینگ جوملا رو میخوام استفاده کنم با اتصال به درگاه زرین پال ولی متاسفانه وقتی مرچنت کد درگاه رو وارد میکنم و در قسمت محصولات خرید انجام میدم هنگام انتقال به صفحه درگاه خطای میده. آیا از دوستان کسی هست که بتونه مشکل من رو حل کنه؟ شرکت زرین پال به من گفته کامپوننت قدیمیه... از طرفی وقتی سایتم رو به جوملا 3 ارتقا میدم، در صفحه مدیریت و سایت هیچ چیزی به من نشون نمیده و صفحه سفید میاد. باید چیکار کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما لطفا جهت بررسی آدرس وبسایت خود را درج نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
biasafar 0 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) یه مشکل بزرگ برام پیش اومده. از وقتی جوملا رو ارتقا دادم سایتم به هم ریخته و با اینکه بازیابی اطلاعات کردم و به 2-3 روز پیش برگردوندم ولی همچنان سایت و مدیریت هیچ کدومشون باز نمیشه و صفحه سفیده. خواهش میکنم ازتون اگه میتونید مشکل رو برام حل کنید. ممنون www.parseinfo.com اگر لازمه که اطلاعات دیگه رو به صورت خصوصی براتون بفرستم. این هم فایل error-log: فایل error-log ویرایش شده اسفند 95 توسط biasafar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 لطفا برای مشکلات جدید تاپیک جدید باز کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر