sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 سلام دوستان من کامپوننت هیکاشاپ رونصب کردم در قسمت نمایش مبلغ کالا اون رو اعشاری و بهم ریخته نمایش میده میشه راهنمایی کنید چ فایلهایی رو تغییر بدم درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما مشکل از قالب سایتتون هست 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 46 minutes قبل , کارشناس پشتیبانی (لشنی) گفت: درود بر شما مشکل از قالب سایتتون هست بهم ریختگیش از قالب بود ولی با اعشار نشون دادن از قالب نیست حتی موقع ذخیره اطلاعات هم خودش قیمت رو اعشاری میکنه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amj 2 ارسال شده در اسفند 95 برید به قسمت واحد پولها و در اونجا فیلد " جداکننده گروه ها " رو که خط فاصله هست رو پاک کنید 2 واکنش ها : mylove_iman و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در اسفند 95 بر ۱۳۹۵/۱۲/۱ ه.ش. at 14:01 , amj گفت: برید به قسمت واحد پولها و در اونجا فیلد " جداکننده گروه ها " رو که خط فاصله هست رو پاک کنید پاک کردم ولی مشکل اعشار حل نشد , تو قسمت مدریت مبلغ رو که مثلا 2500 هست رو دخیره که میکنم تبدیل میشه به 2500.00000 و در قسمت کاربر هم به این صورت نشون میده 2500,00 این مشکل رو چطور بتید حل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما در منو سیستم/پولهای رایج ، واحد مورد نظر خودتون رو انتخاب و مقادیر اعداد کسري بين المللي و محلی را برابر با 0 قرار دهید 1 واکنش ها : sarabahal65 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر