sarabahal65 2 ارسال شده در بهمن 95 دوستان نیاز به راهنماییتون دارم میخوام کامپوننت حق عضویت rsmembership رو دانلود کنم ولی نمیدونم از کدوم سایت بگیرم ک مطمئن باشه و مشکلی نداشته باشه , با توجه به اینکه سایتهای مختلف این کامپوننت رو با مبلغ های مختلف برای دانلود گذاشتن ولی نمیدونم کدو یکیشون بهتره, اگر کسی از دوستان این کامپوننت رو دانلود کرده میشه راهنمایی کنه از چ سایتی بگیرم ک بهتر باشه و کامپوننت پرداختش هم همراهش باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 95 از جومینا مارکت تهیه کنید که مطمئن ترین جاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 5 ساعت قبل, sarabahal65 گفت: دوستان نیاز به راهنماییتون دارم میخوام کامپوننت حق عضویت rsmembership رو دانلود کنم ولی نمیدونم از کدوم سایت بگیرم ک مطمئن باشه و مشکلی نداشته باشه , با توجه به اینکه سایتهای مختلف این کامپوننت رو با مبلغ های مختلف برای دانلود گذاشتن ولی نمیدونم کدو یکیشون بهتره, اگر کسی از دوستان این کامپوننت رو دانلود کرده میشه راهنمایی کنه از چ سایتی بگیرم ک بهتر باشه و کامپوننت پرداختش هم همراهش باشه؟ درود پلاگین پرداخت که جدای از افزونست. اینی هم که از کجا بگیرید رو باید برسی کنید و ببینید کدوم فروشگاه نسخه آخر رو گذاشته و مرتبن بروزرسانی میکنه. برای تشکر هم از دکمه تشکر استفاده کنید پست دومتون مخفی شد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر