mohammad_01 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان گرامی میخواستم اگه امکان داره معنی دستورات زیر وتوضیح انها روقرار بدید [align=LEFT]margin_top:y px pading:t px u px y px zpx height:y px width:%y [align=RIGHT]و بگید منظور از t,u,yوz در این دستورات چیست؟ اگه دستورات دیگه ای برای ایجاد موقعیت وجود داره اون دستورات و توضیح اونا رو هم قرار بدید [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز اینجا منظور این بوده به جای z,x,... هر عددی میتونه قرار بگیره. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_01 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از توضیحتون ولی جواب سوال من این نیست بذارید کلی تر بپرسم من میخوام موقعیتی رو در قالبم ایجاد کنم مثلا بالای هیدر سمت چپ یا جاهای دیگه قالب بالا-پایان-راست یا چپ میخواستم بدونم اون قسمت از قالب که می خوایم موقعیت جدید توش ایجاد کنیم از کجا بدونیم موقعیتش چیه ؟(pading,margin,height ,width) رو چند قرار بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما برای اینکار باید با css و html آشنا باشید و برای درج موقعیت جوملا از کدی شبیه این میتونید استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_01 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز ممنون از زاهنماییتون کدی رو که گفتید بلدم با این کد ما یک موقعیت ایجاد میکنیم بعد از این باید این موقعیت رو با تنظیم cssدر جای خودش ثابت کنیم مثلا موقعیت loginرو بالای قالب سمت راست یا هر جای دیگه قالب . مشکل اینجاست این قسمتی که موقعیت رو برای ان ایجاد کردیم چطور تنظیم کنیم که ماژول ما دقیقا انجا قرار بگیره؟ آیا با نرم افزار خاصی میشه اینکارو انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 مثل اینکه به پست من توجه نکردید ! خدمتتون گفتم که باید با css و html آشنایی داشته باشید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر