behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 با سلام آیا امکان عوض کردن عنوانهای پیش فرض جوملا توسط سی اس اس وجود دارد؟ برای مثال من یک فرم تماس با جوملا ساخته ام که میخواهم عبارتی دیگر را با عنوانی که برای کپچا (منظور خود کلمه کپچا است نه عبارتی که از گوگل گرفته میشود) نوشته شده است عوض کنم آیا این کار شدنی است؟ اگر بلی ، لطفا سی اس اس مربوطه را بنویسید و اگر نه ، راه حلش چیست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 20 minutes قبل , behzadh گفت: با سلام آیا امکان عوض کردن عنوانهای پیش فرض جوملا توسط سی اس اس وجود دارد؟ برای مثال من یک فرم تماس با جوملا ساخته ام که میخواهم عبارتی دیگر را با عنوانی که برای کپچا (منظور خود کلمه کپچا است نه عبارتی که از گوگل گرفته میشود) نوشته شده است عوض کنم آیا این کار شدنی است؟ اگر بلی ، لطفا سی اس اس مربوطه را بنویسید و اگر نه ، راه حلش چیست؟ با تشکر درود خیر، باید از بخش زبان ها، ترجمش رو پیدا و اون رو جایگزین کنید. (داخل بخش تغییر ترجمه ها) یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 95 با سلام بله امکان داره فقط یکم حرفه ای هست و بهتره اگه امکان ترجمه هست ترجمه کنید (اشاره به پست قبل) در غیر اینصورت با یک سی اس اس کار حرفه ای راجع به اینکار صحبت کنید. روز خوش 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر