behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 با سلام بعد از ایجاد یک تماس در جوملا وقتی اشاره گر موس روی عنوان موارد الزامی (مثلا نام) قرار میگیرد توضیحاتی در حالت h3 نمایش داده میشود که زیبایی فرم تماس را خراب میکند البته این مورد تا زمانی هست که اشاره گر روی موارد ذکر شده باشد و به محض دور شدن توضیحات نیز ناپدید میشوند ، حال سئوال بنده اینست که این توضیحات را بوسیله کدام کد یا دستور سی اس اس حذف کنم که دیگر نمایش داده نشوند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 54 minutes قبل , behzadh گفت: با سلام بعد از ایجاد یک تماس در جوملا وقتی اشاره گر موس روی عنوان موارد الزامی (مثلا نام) قرار میگیرد توضیحاتی در حالت h3 نمایش داده میشود که زیبایی فرم تماس را خراب میکند البته این مورد تا زمانی هست که اشاره گر روی موارد ذکر شده باشد و به محض دور شدن توضیحات نیز ناپدید میشوند ، حال سئوال بنده اینست که این توضیحات را بوسیله کدام کد یا دستور سی اس اس حذف کنم که دیگر نمایش داده نشوند. با تشکر درود هر چیزی رو که بخواید مخفی کنید کافیه بدین صورت عمل کنید: .classname { display: none; } یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 95 با سلام با استفاده از این دستور میتوانید تولتیپ ها را مخفی کنید: .popover{ display: none !important; } روز خوش 2 واکنش ها : MRDindar و behzadh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 6 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: با سلام با استفاده از این دستور میتوانید تولتیپ ها را مخفی کنید: .popover{ display: none !important; } روز خوش با سلام و تشکر از کدی که لطف فرمودید استفاده کردم و اعصاب خردی یک هفته ای من تمام شد چون خیلی راهها را که بلد بودم و امتحان می نمودم ولی نتیجه ای نمیگرفتم ؛ فقط یک سئوال و آن اینکه این دستور رو درست مطابق فرمتی که نوشته اید وارد میکنم کار میکند و وقتی چیزی به اولش اضافه می کنم مثلا وقتی میخواهم فقط در قسمت تماسها اجرا بشه، دیگه کلا اجرا نمیشه . آیا همینطوره یا من اشتباه میکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 4 ساعت قبل, behzadh گفت: با سلام و تشکر از کدی که لطف فرمودید استفاده کردم و اعصاب خردی یک هفته ای من تمام شد چون خیلی راهها را که بلد بودم و امتحان می نمودم ولی نتیجه ای نمیگرفتم ؛ فقط یک سئوال و آن اینکه این دستور رو درست مطابق فرمتی که نوشته اید وارد میکنم کار میکند و وقتی چیزی به اولش اضافه می کنم مثلا وقتی میخواهم فقط در قسمت تماسها اجرا بشه، دیگه کلا اجرا نمیشه . آیا همینطوره یا من اشتباه میکنم؟ درود اگر بخواید فقط توی قسمت تماس باشه بدین صورت میشه: .contact-form .popover { display: none !important; } البته ممکنه توی قالب شما کلاسش چیز دیگه ای باشه... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر