mfjoomina 2 ارسال شده در بهمن 95 (ویرایش شده) با سلام و ارادت چند روز قبل برای ورود به مدیریت سایت مشکل داشتم و تشخیص دادم برای جوملاش مشکل ایجاد شده؛ لذا در سی پنل اقدام به حذف جوملای قبل و نصب بسته جوملای ۳.۶.۵ جومینا کردم؛ مشکل مدیریت حل شد اما به جای بالا آمدن قالب اصلی سایت, صفحه معرفی جوملای جومینا میاد بالا. چند دفعه هم اقدام به نصب مجدد قالب کردم اما مشکل حل نشده لطفا راهنمایی بفرمایید. این هم آدرس سایت adibestan.ir ممنون ویرایش شده بهمن 95 توسط mfjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 95 منظورتون از نصب اینه که فایل را از حالت فشرده خارج کردید و روی جوملا قبلی اکستراکت کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 5 ساعت قبل, mfjoomina گفت: با سلام و ارادت چند روز قبل برای ورود به مدیریت سایت مشکل داشتم و تشخیص دادم برای جوملاش مشکل ایجاد شده؛ لذا در سی پنل اقدام به حذف جوملای قبل و نصب بسته جوملای ۳.۶.۵ جومینا کردم؛ مشکل مدیریت حل شد اما به جای بالا آمدن قالب اصلی سایت, صفحه معرفی جوملای جومینا میاد بالا. چند دفعه هم اقدام به نصب مجدد قالب کردم اما مشکل حل نشده لطفا راهنمایی بفرمایید. این هم آدرس سایت adibestan.ir ممنون درود پوشه installation رو پاک نکردید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در بهمن 95 1 ساعت پیش, RezaDindar گفت: درود پوشه installation رو پاک نکردید... یاحق ممنون از پاسختون, اما این پوشه رو قبلا پاک کردم, اطلاعات فایل configuration رو هم چک کردم ولی بازهم حل نشد! ضمنا قالب سایت هم برا جوملا ۳ طراحی شده و مشکل از قالب نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 29 minutes قبل , mfjoomina گفت: ممنون از پاسختون, اما این پوشه رو قبلا پاک کردم, اطلاعات فایل configuration رو هم چک کردم ولی بازهم حل نشد! ضمنا قالب سایت هم برا جوملا ۳ طراحی شده و مشکل از قالب نیست. درود تا اونجایی که من دیدم. این فایلی که اولش برای نصب میاد یه فایل htmlعه که توی این پوشست اگر هنوز نشونش میده یعنی هنوز این پوشه پاک نشده. به هرحال منتظر پاسخ سایر دوستان باشید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر