pedramf2 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان. من یه قالب با آرتیستر طراحی کردم اما متاسفانه فارسی نیست... ازتون خواهش میکنم که منو کمک کنید چون نیاز سریع به این قالب دارم... هر کی میتونه برام فارسی کنه تورو خدا بگه که سریع فایلو بهش بدم. در ضمن از آموزش های جومینا استفاده کردم اما فارسی نشد... منتظرم....یعنی تو این انجمن به این بزرگی کسی نیست که این کار رو انجام بده برای من؟ یکی کمک کنه خواهشا" :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام فایل رو برام بفرست تا برات فارسی کنم. البته بگم منم از همین آموزش های آقای تهرانی استفاده میکنم(آموزش های سایت) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آخه اجرایی میشه؟ تا حالا امتحان کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام آموزشها رو با دقت مطالعه بفرمایید حتما انجام میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر