mtm 3 ارسال شده در بهمن 95 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید از کامپوننت جی دانلود استفاده میکنم در قسمت مجموعه ها چندین مجموعه متفاوت دارم که هر کدام مربوط به یک منو میباشد میخوام که هر منو فقط مجموعه مربوط به خودش رو نشون بده زمانی که در تنظیمات منو نوع آیتم منو رو از بخش جی دانلود روی تک مجموعه قرار میدم هیچ مطلبی رو نشون نمیده ولی وقتی که اونو روی کل مجموعه قرارمیدم تمام مجموعه ها رو نشون میده . ولی من میخوام هر منو فقط مجموعه مربوط به خودش رو نشون بده. باید چکار کنم ؟ لطف کنید راهنمایی کنید با تشکر ویرایش شده بهمن 95 توسط mtm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 95 jdownload یکم گیج میزنه نام پوشه ها و مجموعه هاتون باید حتما انگلیسی باشه چون در خود افزونه یک قسمت داره که میگه نام پوشه را از نام مجموعه یگیرم ؟ اگر ان تیک خورده باشه و شما نام مجموعه را فارسی بزارید میخواد نام پوشه را فارسی بزاره که در linux امکانش نیست برای همین قاطی میکنه 2 واکنش ها : رضاقاسمی و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر