amir_hussein 0 ارسال شده در بهمن 95 با سلام، می خواستم بدونم اگه بخواهم از جوملا فارسی به جومینا وب سایتم رو منتقل کنم (مدیریت محتوا) آیا راهی بجز نصب بسته نصبی هست؟ نمیخوام اطلاعات درون سایتم و پست هام جابجا و یا حذف بشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 52 minutes قبل , amir_hussein گفت: با سلام، می خواستم بدونم اگه بخواهم از جوملا فارسی به جومینا وب سایتم رو منتقل کنم (مدیریت محتوا) آیا راهی بجز نصب بسته نصبی هست؟ نمیخوام اطلاعات درون سایتم و پست هام جابجا و یا حذف بشن. درود میتونید از بسته بروزرسان جومینا استفاده کنید. یاحق 2 واکنش ها : رضاقاسمی و amir_hussein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 amir_hussein 0 ارسال شده در بهمن 95 سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 95 لطفا جهت تشکر از دکمه پسندیدن استفاده نمایید 1 واکنش ها : amir_hussein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با سلام،
می خواستم بدونم اگه بخواهم از جوملا فارسی به جومینا وب سایتم رو منتقل کنم (مدیریت محتوا) آیا راهی بجز نصب بسته نصبی هست؟
نمیخوام اطلاعات درون سایتم و پست هام جابجا و یا حذف بشن.
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر