mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 سلام کسی با ماژول sp portfolio کار کرده؟ تنظیماتش رو چجوری باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 10 ساعت قبل, mojarrad گفت: سلام کسی با ماژول sp portfolio کار کرده؟ تنظیماتش رو چجوری باید انجام بدم؟ درود نیاز به تنظیم خاصی نداره! اگر جایی به مشکل خوردین مطرح کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 12 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود نیاز به تنظیم خاصی نداره! اگر جایی به مشکل خوردین مطرح کنید. یاحق میخوام براش تب هارو مشخص کنم اما فقط دیفالت های خود ماژول رو نشون میده نه عکس های انتخابی و تب های مورد نظر من رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 هم اکنون, mojarrad گفت: میخوام براش تب هارو مشخص کنم اما فقط دیفالت های خود ماژول رو نشون میده نه عکس های انتخابی و تب های مورد نظر من رو درود ببینید این افزونه یه کامپوننت داره و یه ماژول توی کامپوننت میتونید یه سری تگ یا برچسب تعریف کنید که همون تب ها هستن. یاحق 1 واکنش ها : mojarrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر