mohammad_01 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان عزیز ماژول نمایش مطالب به صورت آکاردئونی mall">mod_sp_accordion_j15-FA+EN توسط اين ماژول ميتوانيد مطالب سايت خود را به صورت آكاردئوني نمايش دهيد این مازول اولین ماژول فارسی شده توسط من بود که اقای حسینی پارسا ایرادات فارسی سازی ماژول رو رفع کردند این مازول برای جوملا 1.5 میباشد که میتونید توضیحات و دموی این ماژول رو از لینک زیر مشاهده کنید توضیحات سایت سازنده دموی ماژول دانلود از اپلود سنتر جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام خسته نباشيد .:thankyou: ماژول درست فارسي سازي نشده و مطالب از چپ به راست نشون داده مي شن . آكاردئونش براي من كار نكرد . تنظيمات خاصي داره ؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_01 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این ماژول رو با چند قالب دیگه تست کردم درست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام خسته نباشيد .:thankyou: ماژول درست فارسي سازي نشده و مطالب از چپ به راست نشون داده مي شن . آكاردئونش براي من كار نكرد . تنظيمات خاصي داره ؟:1: دوست عزیز قالب سایت شما چپ چینه احتمالن. در تمام 4 استایل این ماژول چینش متن تعریف نشده و بنا به چینش قالب هماهنگ می شه. بصورت پیش فرض آکاردئون ماژول فعاله مگر اینکه سبک آکوردئون رو در حالت ساده تعریف کرده باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر