akashe 8 ارسال شده در بهمن 95 سلام وقت بخیر من قالب برج آزادی رو از جومینا مارکت دانلود کردم تمام مراحل نصب رو هم انجام دادم پوشه نصب رو حذف کردم ولی در قسمت مدیریت و سایت صفحه سفید میاد و این پیغام رو تو مرورگر مینویسه The www.abdistejarat.com page isn’t working www.abdistejarat.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 1 ساعت پیش, akashe گفت: سلام وقت بخیر من قالب برج آزادی رو از جومینا مارکت دانلود کردم تمام مراحل نصب رو هم انجام دادم پوشه نصب رو حذف کردم ولی در قسمت مدیریت و سایت صفحه سفید میاد و این پیغام رو تو مرورگر مینویسه The www.abdistejarat.com page isn’t working www.abdistejarat.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 درود در سایت اروری مشاهده نشد فقط صفحه سفید بود اما به هرحال فکر نکنم بسته مشکل داشته باشه یک بار دیگه نصبش کنید اگر بازم نشد نمایش خطا رو روشن کنید از فایل configuration.php و متن خطا رو قرار بدین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akashe 8 ارسال شده در بهمن 95 2 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود در سایت اروری مشاهده نشد فقط صفحه سفید بود اما به هرحال فکر نکنم بسته مشکل داشته باشه یک بار دیگه نصبش کنید اگر بازم نشد نمایش خطا رو روشن کنید از فایل configuration.php و متن خطا رو قرار بدین. یاحق با فعال کردن نمایش خطا ارور زیر رو داد Fatal error: Cannot use Joomla\String\String as String because 'String' is a special class name in /home2/abdistej/domains/abdistejarat.com/public_html/libraries/vendor/joomla/registry/src/Format/Json.php on line 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 10 ساعت قبل, akashe گفت: با فعال کردن نمایش خطا ارور زیر رو داد Fatal error: Cannot use Joomla\String\String as String because 'String' is a special class name in /home2/abdistej/domains/abdistejarat.com/public_html/libraries/vendor/joomla/registry/src/Format/Json.php on line 12 درود تا اونجایی که دستگیرم شد بخاطر نسخه PHP هست که باید 5.6 باشه. اگر دسترسی دارید تغییر بدین و تست کنید اگر نه با مدیر هاستینگ صحبت کنید. https://github.com/joomla/joomla-cms/issues/7571 یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر