JABLI 1 ارسال شده در بهمن 95 با سلام و عرض ادب مطالبی در سایت هست که برای بکاپ از جوملا بیان شده ، استفاده از آکیبابکاپ ، بکاپ کلی در هاست و... اما سوالاتی دارم: 1ـ آکیبا بکاپ از پایگاه داده هم بکاپ میگیره؟ 2ـ با پیشرفت سایت طبیعتا حجم هم بالا میره ، وقتی با آکیبا بخوام بکاپ بگیرم و بسته نصبی درست کنم ، حجمش زیاده میشه ، راه حلی داره؟ 3ـ در وردپرس روشهایی وجود داره برای بکاپ مطمئن ، مثلا برون ریزی ، کپی از پوشه content و ... ، آیا جوملا همچین چیزی داره؟ 4ـ در کل چه روشی آسان و مطمئنی رو پیشنهاد می کنید؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 4 ساعت قبل, JABLI گفت: با سلام و عرض ادب مطالبی در سایت هست که برای بکاپ از جوملا بیان شده ، استفاده از آکیبابکاپ ، بکاپ کلی در هاست و... اما سوالاتی دارم: 1ـ آکیبا بکاپ از پایگاه داده هم بکاپ میگیره؟ 2ـ با پیشرفت سایت طبیعتا حجم هم بالا میره ، وقتی با آکیبا بخوام بکاپ بگیرم و بسته نصبی درست کنم ، حجمش زیاده میشه ، راه حلی داره؟ 3ـ در وردپرس روشهایی وجود داره برای بکاپ مطمئن ، مثلا برون ریزی ، کپی از پوشه content و ... ، آیا جوملا همچین چیزی داره؟ 4ـ در کل چه روشی آسان و مطمئنی رو پیشنهاد می کنید؟ سپاس درود قطعا بهترین روش آکیبابکاپ هست و از پایگاه داده هم بکاپ میگیره البته قابل تنظیمه. وردپرس اصلا بکاپ گیریش با جوملا قابل مقایسه نیست دوست عزیز! برون ریزی و درون ریزی هم فقط برای بردن از سایت به لوکاله! برای حجمشم راه کاری نیست هرچقدر مطلب و عکس داشته باشید به حجم سایت اضافه میشه و کاریش نمیشه کرد! توی وردپرس هم اگر برون ریزی کنید و بخواید بعد درون ریزی کنید همه ی عکس های سایت رو دونه دونه دانلود میکنه!!! البته بهترین راه برای اینکه همیشه خیالتون راحت باشه اینه که از کامپوننت پشتیبان گیری در گوگل درایو استفاده کنید. یاحق 2 واکنش ها : JABLI و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر