رفتن به مطلب
aminweb

کامپوننت صدور پیش فاکتور

پست های پیشنهاد شده

با سلام...چند وقتی بود که دنبال یه کامپوننت مناسب برای صدور پیش فاکتور میگشتم که البته جومینا 2 تا ارائه کرده که یکی برای اعضا بود و حتی دمو را ندیدیم که نظر بتونیم بدیم اما دیگریش خوب بود اما کارمو راه نمی انداخت واسه همون با این کامپوننت آشنا شدم که خیلی باحال بود...فارسیشم کردم هم قسمت ادمین و هم کاربری اما چون عجله ای بود شاید کامل فارسیش نکردم...:-/

خیلی وقته دنبال اینجور کامپوننتی میگردم ...بدردم خیلی خورد احساس کردم شاید بدرد دوستان دیگه هم بخوره:D:thankyou:

امکانات: امکان درج و دسته بندی کالاها و امکانات - اعمال تخفیف - اعمال ارزش افزوده ها - امکان درج نظر هنگام ارسال فاکتور و ...

اینم اسکرین شات هم از قسمت کاربری و هم ادمین

download.php?imgf=13035891551.jpg

download.php?imgf=13035892111.jpg

http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13035885671.zip

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی این کامپوننت نمیشه فارسی تایپ کرد ؟

من فارسی که تایپ می کنم ( تو ی هر جاش - عنوانها متن ها و... ) علامت سوال نشون میده

لینک به ارسال

با سلام

بعد از نصب وارد دیتابیستون بشید و جداول مربوط به این افزونه رو چک کنید که روی utf8_general_ci تنظیم شده باشه و اگر اینطور نبود خودتون بصورت دستی روی utf8_general_ci قرار دهید...

قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه

موفق باشید

لینک به ارسال

اگه توی عکس دقت کرده باشین اولین آیتم که نوشته پرتال پایه فارسی هست...ایراد از یونیکد شما باشه(فکر کنم)...

لینک به ارسال

توی این افزونه کدم یک از موارد زیر را میشه اعمال کرد

1- بشه 3 درصد مالیات روی قیمت نهایی اعمال کرد

2- بشه تخفیفات خاصی را توش گنجوند (مثل تخفیف روز های خاص هفته )

3- یک مجموعه به عنوان آدرس گذاشت که مشتری محدوده ادرسش را از فیلد های موجود انتخاب کنه که هزینه سرویس اضافه بشه که انتخاب یکی از فیلدهای این مجموعه اجباری باشه

4- توی فرمی که در نهایت مشتری برای ادرس و توضیحات سفارشش پر میکنه 3- 4 تا فیلد اضافه کرد

لینک به ارسال

موارد 1 و 2 را میتونین از قسمت پنل تخفیف ها اعمال کنین...در مورد 3 که قابل فهم نبود توضیحتون اما اونیکه گفتین فیلد اجباری در پنل موارد دسته آیتم مورد نظر را در 0 0 1 قرار بدین یعنی پیش فرض 1 و حداقل و حداکثر 0 باشه...در مورد دسته ها باید بگم که یک منو ساخته و id دسته مورد نظرتونو وارد میکنین...اما در مورد فرم باید بگم مه کد نویسی کنین...:thankyou:

لینک به ارسال

lمن می خوام سفارش ها اجاکسی به روز بشه یعنی نیاز نباشه هر دقیقه یک ریفرش بزنیم تا ببینیم سفارش جدید ی داریم یانه برای همین می خوام مقصد سفارش ها رو ایمیل یاهو یا جیمیل قرار بدم که این ویژگی را دارند

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...