roosta88 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام با سپاس من یک مشکل اساسی در قالب خبری جومینا جوملا 1.6.2 دارم و اون اینه که من می خوام عکس هایی که در طراحی قالب استفاده شده را تغییر دهم. من ابتدا عکس ها را اصلاح کردم و با همان نام در پوشه ایمیج قالب ذخیره کردم و عکس های قدیمی را از پوشه ایمیج حذف کردم ولی هنوز وقتی سایت را لود می کنم باز همان تصاویر است و تصاویر من در قالب اعمال نشده. نکته ای که برای من شگفت انگیز است این که من تصاویر قبلی را حذف کردم ولی باز همان تصاویر لود می شود . با سپاس پیشاپیش از کمک شما روستا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز کش مرورگرتون رو پاک کنید همچنین کش جوملا رو هم پاک کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ممنون از دوستمون sir_amin برای دیدن سریع تغییرات باید کلید ctrl+F5 رو بزنید تا مرورگرتون سایت رو رفرش کنه و از کش ذخیره شده استفاده نکنه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر