aslani606 3 ارسال شده در دی 95 سلام 1.21.25 RSMembership رو نصب کردم اما وقتی قیمتی رو مشخص میکنم، با دو عدد اعشار نمایش میده مثلا 1000 رو به صورت 1000.00 نشون میده چطوری باید این مشکل را حل کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 95 بر ۱۳۹۵/۱۰/۱۶ ه.ش. at 12:37 , aslani606 گفت: سلام 1.21.25 RSMembership رو نصب کردم اما وقتی قیمتی رو مشخص میکنم، با دو عدد اعشار نمایش میده مثلا 1000 رو به صورت 1000.00 نشون میده چطوری باید این مشکل را حل کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید درود حل مشکل 00 و اعشار در قیمت: از فایل منیجر هاست به ادرس زیر بروید administrator/components/com_rsmembership/helpers/ در پوشه helpers یک فایل به نام helper.php وجود دارد. فایل را با یک ادیتور باز کنید. در خط 103 کد زیر قرار دارد $price = number_format($price, 2, '.', ''); حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید $price = number_format($price, 0, '.', ''); یا کد $price = number_format($price); و فایل را ذخیره کنید. یاحق 2 واکنش ها : aslani606 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر