pazel 3 ارسال شده در دی 95 سلام من قبلا ویرایشگر jce داشتم حالا برای جومینا رو اومدم نصب کردم و به کل به مشکل خورده و حذف هم نمیشه و پیغام 1932 Table 'tmictous_moshaver.smb46_updates' doesn't exist in engine SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `smb46_updates` راهنمایی میفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 ربطی به جومینا نداره شما کامپوننت آپدیت جوملا هم نصب کنید همین ارور میاد برای حل این مشکل وارد phpmyadmin بشید ، برید تو دیتابیس مورد نظر ، از بالای صفحه تب SQL رو انتخاب کنید ، دستور زیر رو وارد کنید و Go رو بزنید: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#__updates` ( `update_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `update_site_id` int(11) DEFAULT 0, `extension_id` int(11) DEFAULT 0, `name` varchar(100) DEFAULT '', `description` text NOT NULL, `element` varchar(100) DEFAULT '', `type` varchar(20) DEFAULT '', `folder` varchar(20) DEFAULT '', `client_id` tinyint(3) DEFAULT 0, `version` varchar(32) DEFAULT '', `data` text NOT NULL, `detailsurl` text NOT NULL, `infourl` text NOT NULL, `extra_query` varchar(1000) DEFAULT '', PRIMARY KEY (`update_id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 DEFAULT COLLATE=utf8mb4_unicode_ci COMMENT='Available Updates'; 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 بر 1/4/2017 at 11:41 , رضاقاسمی گفت: ربطی به جومینا نداره شما کامپوننت آپدیت جوملا هم نصب کنید همین ارور میاد برای حل این مشکل وارد phpmyadmin بشید ، برید تو دیتابیس مورد نظر ، از بالای صفحه تب SQL رو انتخاب کنید ، دستور زیر رو وارد کنید و Go رو بزنید: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#__updates` ( `update_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `update_site_id` int(11) DEFAULT 0, `extension_id` int(11) DEFAULT 0, `name` varchar(100) DEFAULT '', `description` text NOT NULL, `element` varchar(100) DEFAULT '', `type` varchar(20) DEFAULT '', `folder` varchar(20) DEFAULT '', `client_id` tinyint(3) DEFAULT 0, `version` varchar(32) DEFAULT '', `data` text NOT NULL, `detailsurl` text NOT NULL, `infourl` text NOT NULL, `extra_query` varchar(1000) DEFAULT '', PRIMARY KEY (`update_id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 DEFAULT COLLATE=utf8mb4_unicode_ci COMMENT='Available Updates'; سلام فکر کنم منظورم رو دقیق نرسوندم من قبلا jce رو نصب کرده بودم بعد حالا نسخه جومیناش اومد اومدم اینو نصب کنم که اون قبلی رو پاک نکردم و حالا این خطا رو میده که با این دستور شما در phpmyadmin جواب نداد و همچنان نمیتونم پاک کنم نسخه قبلی رو و نسخه جومینا رو هم میام نصب کنم بازم ایراد میگیره و همون خطا میده Table 'tmictous_moshaver.smb46_updates' doesn't exist in engine SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `smb46_updates` این خطا رو میخواید دسترسی بدم خودتون ببینیدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 همون کدی که من دادمو باید ران کنید فقط جای #__ پیشوند جداولو بزارید همین. اگه بازم موفق نشدید دسترسی بدید حل میکنم 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 حل شد مشکل این بود که جدول آپدیت ناقص ساخته شده بود ، با حذف و ایجاد مجدد با کد بالا حل شد 1 واکنش ها : pazel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 هم اکنون, رضاقاسمی گفت: حل شد مشکل این بود که جدول آپدیت ناقص ساخته شده بود ، با حذف و ایجاد مجدد با کد بالا حل شد با تشکرات فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر