rivalboy 105 ارسال شده در دی 95 سلام خدمت همه دوستان قصد نصب کامپوننت guru pro را دارم اما متاسفانه وقتی اقدام به نصب میکنم، هیچ اتفاقی در سایت نمیافته، حتی اروری هم دریافت نمیکنم.سایت بر روی لوکال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 95 1 ساعت قبل, rivalboy گفت: سلام خدمت همه دوستان قصد نصب کامپوننت guru pro را دارم اما متاسفانه وقتی اقدام به نصب میکنم، هیچ اتفاقی در سایت نمیافته، حتی اروری هم دریافت نمیکنم.سایت بر روی لوکال هست درود چندحالت داره. یا افزونه رو آنزیپ نکردین و یا حجم افزونه خیلی زیاده. بهتره اون رو توی پوشه tmp بریزید و آنزیپ و بعد نصبش کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 95 افزونه رو انزیپ کرده ام، فایل Install.xml هم داخلش هست.حجم بسته حدود 9 مگابایته بسته زیپ شده را داخل پوشه tmp قرار دادم و از طریق نصب از پوشه اقدام کردم اما سیستم هیچ بسته نصبی را شناسایی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 باید نسخه اکسترکت شده رو در پوشه tmp قرار بدید نه زیپ شده رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر