afshin0411 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام کسی از تیم جومفا و انجمن رفع اشکال جومفا خبری نداره؟ نزدیک به دو ماهه که خبری از تیم جومفا و وب سلیتشان نیست با وجود اومدن آپدیت جوملا 1.5.23 ، این تیم هنوز آپدیت جومفا 1.5.23 رو منتشر نکرده و هیچ خبری از این تیم نیست اگه کسی خبری از تیم جومفا داره ما رو بی اطلاع نذاره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 از بروز رساني 1.5.23 مامبولرن استفاده كنيد و مشكلي هم پيش نخواهد امد.مديريت جومفا اطلاعيه اي در اين زمينه منتشر نكرده و دليلش مشخص نيست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام اتفاقا من با آقای علی مردانی صحبت کردم مشغول بهینه سازی هستند منتها یکم سرشون شلوغه انشا الله بزودی انجمن جومفا دوباره باز میشه . در خطر هم نیست انشا الله هیچ وقت هم نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 قرار بود توی ایام عید بروز رسانی بشه کل سایت جومفا و انجمن پشتیبانی که هنوز مثل این که مشغول این کارند ولی سایت ویکی و راهنماجومفا و همچنین مرکز دانلودش فکر میکنم باز باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر