behy021 0 ارسال شده در دی 95 با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت این افزونه کاربردی همه چیز عالیه بانصب تگهای اوپن کراف تصاویر بصورت عالی میاد همینطور متن متا توضیحات طبق اموزش فقط مشکل اینجاست که متن عنوان ندارد بنده در کانال سایت (جومینا ) در تلگرام دیدم که اخبار ارسالی دارای عنوان طولانی است که متاسفانه برای ما اینطور نیست کانال ما @misaghbanoor1 سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمائید . مشکل نداشتن عنوان در خبرهای ارسالی هست نمیدانم از چه تگهایی استفاده شده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 با سلام آدرس سایتتون رو بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behy021 0 ارسال شده در دی 95 misaghbanoor.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 با سلام تست کردم عنوان وجود دارد. عکسی از موردی که میفرمائید بفرستید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behy021 0 ارسال شده در دی 95 فرستادن عکس بالا کانال ما و عکس پاین کانال جومینا در تلگزام می باشد . شاید از تگهای مخصوصی استفاده کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 خیر جومینا به صورت خودکار اخبار رو ارسال نمیکنه خود آقای تهرانی اخبار رو قرار میدهند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behy021 0 ارسال شده در دی 95 بنده هم بهمین شکل قرار میدهم یعنی ارسال میکنم منتها برای ایشان به این شکل ارسال میگردد برای ما اینطور گفتم شاید تنظیم خاصی دارد که ما نمیدانیم . یا انجام ندادیم خودشان پاسخ نمیدهند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikaveh20 0 ارسال شده در دی 95 با سلام من افزونه جامع تلگرام را چند ماه پیش خریدم کار نکرد هفته پیش دیدم پلاگین و کامپوننت بروزرسانی شده و ماژول هم افزوده شده چون نمیتوانستم بروز رسانی کامپوننت را دانلود کنم دوباره خریدم. و بخوبی نصب کردم و کلید ربات تلگرام را هم ست کردم. لاگین برای سایت نگذاشته بودم و نیاز نداشتم و مجبور شدم لاگین سایت را هم فعال کنم.اما مشکل اینجاست که دکمه شیر کردن مطلب در کانال را مشاهده نمیکنم در سایت و با یوزر ادمین. آیا راهی ندارد که این دکمه شیر در کانال تلگرام در بخش ادمین جوملا و کنترل پنل قرار بگیرد. که همانجا پس از ایجاد و ویرایش و انتشار مطلب بتوانیم در تلگرام هم شیر کنیم؟ چون معمولا در ادمین جوملا هستیم و بدلیل امکانات مختلف آنجا از آنجا مطلب ایجاد و منتشر میکنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر