gilangraphic 93 ارسال شده در دی 95 سلام من با دیجیکام کار میکردم که بعد از چند روز به مشکل خوردم / حالا فروش فایل جومینا رو نصب کردم نسخه 2.2 جوملامم آخرین ورژنه / درگاه پرداختو زرین پال انتخاب می کنم / کد دروازه پرداخت هم بدرستی وارد می کنم ولی وقتی روی دگمه پرداخت کلیک میشه خطای 404 میده /هرچی گشتم نه تو افزونه مشکلی پیدا کردم و نه تو زرین پال / لطفا راهنمایی کنید. 404 نمایش یافت نشد [نام, نوع, prefix]: zarinpal, html, joominaflilesellingView لطفا این صفحات را امتحان کنید: صفحه اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 95 در تاپیکی مشابه، جناب قاسمی فایل ررفع مشکل را ارسال کرده اند.ب تاپیک مذکور مراجعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 95 56 minutes قبل , rivalboy گفت: در تاپیکی مشابه، جناب قاسمی فایل ررفع مشکل را ارسال کرده اند.ب تاپیک مذکور مراجعه کنید گشتم ولی پیدا نکردم اگر ممکنه لینکشو محبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 95 (ویرایش شده) فایل ارائه شدهدر این تاپیک راه استفاده کنید ویرایش شده دی 95 توسط rivalboy 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 95 بله اینو دیدم این خطای 500 مال من فرق می کنه / در هرحال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در دی 95 59 minutes قبل , rivalboy گفت: فایل ارائه شدهدر این تاپیک راه استفاده کنید نه آقا من اشتباه کردم شما درست آدرس دادی / شرمنده / این تاپیک و با دقت خوندم دیدم درست می فرمایید/مشکلم حل شد/ خیلی ممنون / لطف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر