رفتن به مطلب
daneshpars

مشکل در بسته فروشگاهی جومینا

پست های پیشنهاد شده

ابتدا تشکر میکنم از سایت و انجمن جومینا به خاطر افزونه ها و بسته هایی که به رایگان برای وبسایت نویس های جوملا قرار میدن .

و من امروز از سایت جومینا ( بسته فروشگاهی جومینا با قابلیت پرداخت انلاین ) رو دانلود کردم و در هاست هم اون رو بارگذاری کردم اما هنگامی که دسترسی پوشه ها را طبق گفته های جومینا تغییر دادم و روی 777 قرار دادم هنگامی که خواستم بسته رو نصب کنم این پیغام نشان داده شد :

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@daneshpars.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

و بعد از آن بسته را پاک کردم و دوباره ان را بارگذاری کردم و این دفعه دیگر بر روی دسترسی پوشه های مورد نظر تغییراتی ندادم و صفحه ی اولیه نصب رو نشون داد اما یک پیغامی در بالای صفحه هست که من اینطور برداشت کردم " دسترسی پوشه نصب را تغییر دهید چون فقط خواندنی است " - و به این ترتیب دکمه next هم کارایی ندارد و به مرحله ی بعد نمیرود و به این خاطر این دفعه فقط دسترسی پوشه ی نصب ( installation )رو 777 قرار دادم اما باز هم مانند سری اول صفحه ی نصب نمایان نشد و ان پیغامی که در بالا گذاشتم نشان داده شد .

ضمنا یک سوال دیگر هم داشتم آیا فقط باید دسترسی پوشه های ذکر شده رو 777 قرار داد یا تمام فایل های درون پوشه های مورد نظر را هم 777 قرار داد . البته من یک سری هم تمام فایل های پوشه های مورد نظر را هم از 644 به 777 تغییر دادم و باز هم همان پیغام بالایی نشان داده شد .

و من این بسته رو در پوشه ای در هاست بارگذاری کرده ام و ایا مشکل این است که فایل ها رو در مسیر اصلی قرار ندادم ؟؟

اگر من رو در نصب این بسته فروشگاهی راهنمایی بفرمایید واقعا سپاسگذار میشوم . :thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

گاها بسته به نوع تنظیماتی که ادمین سرور بر روی سرور اعمال می کنه ممکنه زمانی که دسترسی پوشه نصب رو قابل نوشتن می کنید برای نصب با مشکل روبرو بشید... در نتیجه شما دسترسی پوشه های tmp و log و cache و فایل configuration.php رو قابل نوشتن یعنی 777 کنید و پوشه installation رو بزارید غیر قابل نوشتن (644) بمونه و بعد اقدام به نصب کنید...

اگر نتیجه نگرفتید اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم...

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

گاها بسته به نوع تنظیماتی که ادمین سرور بر روی سرور اعمال می کنه ممکنه زمانی که دسترسی پوشه نصب رو قابل نوشتن می کنید برای نصب با مشکل روبرو بشید... در نتیجه شما دسترسی پوشه های tmp و log و cache و فایل configuration.php رو قابل نوشتن یعنی 777 کنید و پوشه installation رو بزارید غیر قابل نوشتن (644) بمونه و بعد اقدام به نصب کنید...

اگر نتیجه نگرفتید اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم...

موفق باشید

خیلی ممنون که توجه کردید اما همین کاری رو که گفتید انجام ندادم و باز هم به مرحله ی بعدی در نصب نمیرفتم یعنی در همون مرحله اولیه این پیغام در بالا قرار دارد :

Your session write path and the installation directory are not writable. One of them must be writable for the installation to continue.

و راستی دسترسی پوشه نصب installation به صورت پیش فرض رو 755 قرار دارد البته من روی 644 و 777 هم قرار دادم و باز نتیجه نگرفتم. و حالا نام سایت و اطلاعات هاست رو واستون ارسال میکنم . واقعا خیلی خیلی ممنونم.

لینک به ارسال

با سلام

سلام

رمز admin این بسته چیه؟

:thankyou:

فکر می کنم 12345 باشه.

البته شما هنگام نصب می تونید خودتون رمز رو تعیین کنید... (قبلا در انجمن توضیح داده شده...)

و راستی دسترسی پوشه نصب installation به صورت پیش فرض رو 755 قرار دارد البته من روی 644 و 777 هم قرار دادم و باز نتیجه نگرفتم. و حالا نام سایت و اطلاعات هاست رو واستون ارسال میکنم . واقعا خیلی خیلی ممنونم.

ببخشید گویا بنده دسترسی فایل رو برای پشوه نوشتم! پوشه ها در حالت غیر قابل نوشتن 755 و فایلها 644 باشن...

خواهش می کنم، در خدمتتون هستم

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...