pazel 3 ارسال شده در آذر 95 سلام ماژول میشناسید که ساعت و تقویم رو به صورت بار ......بالا سایت نماش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 کمی بیشتر توضیح دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در آذر 95 11 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: کمی بیشتر توضیح دهید. منظورم این هست که تاریخ و ساعت امروز رو بشه بالای سایت برای بازدید کننده نمایش داد چیزی مثل تقویم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در آذر 95 من برای نمایش ساعت و تاریخ تو قالبم از این کد دستور استفاده میکنم <?php echo JHTML::Date( 'now', 'd M Y ساعت H:i' ); ?> ساعت و تاریخ روزت رو نشون میده 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 بر 12/14/2016 at 02:13 , mbnnik گفت: من برای نمایش ساعت و تاریخ تو قالبم از این کد دستور استفاده میکنم <?php echo JHTML::Date( 'now', 'd M Y ساعت H:i' ); ?> ساعت و تاریخ روزت رو نشون میده سلام شرمنده این کار ساز نبود شاید من بلد نیستم راهمایی میکنید چطور استفاده کنم ازش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 با سلام بالای قالبتون در بخش مورد نظر این کد رو بنویسید کار میکنه من خودم از این کد استفاده میکنم: <?php echo JHTML::Date( 'now'); ?> 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 12 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: با سلام بالای قالبتون در بخش مورد نظر این کد رو بنویسید کار میکنه من خودم از این کد استفاده میکنم: <?php echo JHTML::Date( 'now'); ?> با تشکر از راهنمایی تون من عین این کد رو تو ی ماژول (از نوع اچ تی ام ال) قرار دادم اما چیزی نمایش نداد کلا یک بخش سیفد نشون میده تو موقعیت دیگه ای گذاشتم بازم چیزی نشون نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 برادر تو ماژول html که کار نمیکنه باید تو قالبتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 بر 12/24/2016 at 06:29 , رضاقاسمی گفت: برادر تو ماژول html که کار نمیکنه باید تو قالبتون قرار بدید راهنمایی میکنید عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 تو هاستتون وارد بشید -> این مسیرو دنبال کنید تو جوملاتون templates/your_template/index.php تو این فایل هر جای صفحه که خواستید میتونید کد رو قرار بدید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 بر 1/4/2017 at 02:05 , رضاقاسمی گفت: تو هاستتون وارد بشید -> این مسیرو دنبال کنید تو جوملاتون templates/your_template/index.php تو این فایل هر جای صفحه که خواستید میتونید کد رو قرار بدید. یاعلی من این رو قرار دادم فقط یه کلاس به نام time-header ساختم و این رو داخلش گذاشتم برا رنگ و تغییر موقیت از راست به چپ چه کنم؟مثلا رنگ همون سیاه چه تغییری در کد پی اچ پی بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 .time-header { text-align: left; color: #000; } این کد رو در یک فایل Css قرار بددید 2 واکنش ها : MRDindar و pazel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در دی 95 (ویرایش شده) 22 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: .time-header { text-align: left; color: #000; } این کد رو در یک فایل Css قرار بددید مرسی ........فقط ی مورد این که ساعت درست نیست تایمش مشکل کجاست؟ http://tmicto-uast.ir/ ویرایش شده دی 95 توسط pazel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 95 تنظیمات کلی -> زمان جوملا رو بزارید روی تهران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر