rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 سلام از افزونه فروش فایل جومینا استفاده میکنم اما منویی که براش درست کردم عنوانی که برایش در نظر گرفتیم را نمایش نمیده و در پنجره مرورگر فقط آدرس سایت را نشون میده http://vareson.ir/arabic-learning-files نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 95 تو مدیریت جوملا برو تو تنظیمات کلی / نمایش عنوان منو رو به دلخواه تنظیم کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 95 این کارو انجام دادم اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 دسترسی مدیریت رو در پیام خصوصی لطفا ارسال کنید این مورد دلایل مختلفی داره به همین خاطر باید بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 با سلام کدی در یکی از فایلهای کامپوننت وجود داشت که با کامنت کردن برطرف شد. پس از جمع آوری چند مورد مشکل از طرف کاربران کامپوننت بروزرسانی میگردد. تابحال این مشکل و مشکل زرین پال وجود دارند. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر