datacenterco 0 ارسال شده در آبان 95 سلام وقت شما بخیر دوستان گرامی من این افزونه رو تازه امروز نصب کردم و کلیه مراحل آموزش رو دقیق طی کردم ولی وقتی میخواستم تستش کنم این ارور رو داد (عکس ضمیمه شد) میتونید تست کنید اینم لینک سایتم http://vip.divxshop.ir/index.php/2016-11-09-10-03-50 ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 تنظیمات مربوط ب درگاه زرین پال و انجام دادید؟ 1 واکنش ها : datacenterco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
datacenterco 0 ارسال شده در آبان 95 1 minute قبل , rivalboy گفت: تنظیمات مربوط ب درگاه زرین پال و انجام دادید؟ بله تنظیمات سایتمو انجام دادم اما کد درگاه پرداخت(مرچنت کد) رو همون مال دامنم گذاشتم نه مال ساب دامنه آیا برای هر ساب دامین روی همین دامنه نیز باید تقاضای کد جدید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در آبان 95 سلام فکر نمیکنم خطای 500مربوط به درگاه پرداخت باشه چون جز ارور های زرین پال نیست شما قسمت کد مرچنت رو خالی بگذارید ببینید چه اروری میدهد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
datacenterco 0 ارسال شده در آبان 95 6 ساعت قبل, chavosh گفت: سلام فکر نمیکنم خطای 500مربوط به درگاه پرداخت باشه چون جز ارور های زرین پال نیست شما قسمت کد مرچنت رو خالی بگذارید ببینید چه اروری میدهد . سلام بله خالی گذاشتم باز هم همون خطا رو میده چیکار کنم خواهشا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
datacenterco 0 ارسال شده در آبان 95 کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 این مشکل مربوط به خود کامپوننت هست لطفا کامپوننت را در پیام خصوصی برایم ارسال کنید. ارور نمایش داده شده حاکی از آن است که view ای با نام zarinpal را در کامپوننت پیدا نمیکند. یاعلی. 1 واکنش ها : datacenterco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
datacenterco 0 ارسال شده در آبان 95 10 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: این مشکل مربوط به خود کامپوننت هست لطفا کامپوننت را در پیام خصوصی برایم ارسال کنید. ارور نمایش داده شده حاکی از آن است که view ای با نام zarinpal را در کامپوننت پیدا نمیکند. یاعلی. ارسال کردم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 5 ساعت قبل, datacenterco گفت: مشکلی مارو کسی نیست اینجا حل کنه؟ لطفا اسپم ارسال نکنید درحال پیگیری مشکل شما بودم لطفا این فایل را در پوشه component/com_joominaflileselling/views آپلود کنید و اکسترکت کنید و نتیجه را اطلاع دهید. zarinpal.zip 2 واکنش ها : chavosh و datacenterco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
datacenterco 0 ارسال شده در آبان 95 2 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: لطفا اسپم ارسال نکنید درحال پیگیری مشکل شما بودم لطفا این فایل را در پوشه component/com_joominaflileselling/views آپلود کنید و اکسترکت کنید و نتیجه را اطلاع دهید. zarinpal.zip با تشکر فرررررررررررررررررراوان از شما ممنونم بابت پیگیریتون نمیدونم چطور تشکر کنم درست شد باز هم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 منم این مشکل و پیدا کردم، همین فایلی که پیوست شده را هم در هاست اپلود کردم اما مشکل هنوز پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 دوست عزیز فایلی که گفتم در پوشه components/com_joominaflileselling/views آپلود کنید و سپس اکسترکت کنید قطعا مشکل حل میشه امکان نداره حل نشه مگر این که دقیقا در پوشه ای که گفتم آپلود نکرده باشید یا اکسترکت نکرده باشید. نتیجه را اطلاع دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 همینطور که تو عکس هم نشون دادم و قبلا گفتم فایل ها رو آپلود کردم اما مشکل هنوز پا برجاست و همین برام عجیبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 یک پوشه به نام zarinpal بسازید و پوشه وفایلی که مشخص کردید انتقال بدید داخلش 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadg 0 ارسال شده در دی 95 سلام جناب قاسمی دم شما گرم من این کارو انجام دادم و مشکلم برطرف شد خیلی خیلی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر