amini 32 ارسال شده در آبان 95 سلام من کامنتو رو نصب کردم تنظیماتی که میخواستم رو هم انجام دادم و یه نظر تستی تو سایت گذاشتم مشکل اینجاست که نظر توی بلاگ مجموعه ها هم نشون داده میشه هر چی هم گشتم نتونستم تنظیمی پیدا کنم که برش دارم متشکرم http://rahmatilearning.com/بلاگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 95 سلام کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 در صورت امکان دسترسی بدید تا این قابلیت رو بررسی کنم... یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 95 11 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: در صورت امکان دسترسی بدید تا این قابلیت رو بررسی کنم... یاعلی. سلام پ.خ رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 95 سلام مرسی از تمام دوستانی با کمک نکردن منیه خورده بیشتر وقت بزارم و دقتم رو زیاد کنم درست شد!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 با سلام لطفا روش حل مشکل رو بفرمائید. یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 95 سلام تویه تنظیمات خود کامنتو طوی منوی طرح بندی ----> طرح بندی صفحه اصلی گزینه پیش نمایش نظرات رو میشه تنظیم کرد یا علی ع 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر