ir79ir 1 ارسال شده در آبان 95 سلام و وقت بخیر دنبال یک پلاگینی هستم که : من میخوام توی سایتمون که ویرچومارت نصب هست و فروشگاه هست روی بعضی محصولات با زدن یه تیک (check box) عکس مثلاً "جشنواره پاییزی" بخوره... الان این کار رو روی گزینه بزودی کردم... یعنی توی هر محصول که روی گزینه بزودی اش بزنم در نمایش توی سایت میخوره "ویژه" دقیقاً همین و میخوام یکی دیگه بذارم که روش زدم توی سایت روی عکسش بخوره جشنواره عکس زیر رو ببینید منظورم و بهتر متوجه میشین: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 با سامانه پشتیبانی sos110.ir تماس بگیرید براتون انجام میدن یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ir79ir 1 ارسال شده در آبان 95 کسی پاسخگو نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 فکر کنم این افزونه بدردتون بخوره http://www.barg-it.de/en/extensions-for-joomla-25/bit-virtuemart-product-badges.html البته که پولی است... 1 واکنش ها : ir79ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 این افزونه نیز جوملا 2.5 هست به همین دلیل عرض کردم با سامانه تماس بگیرید چون چنین افزونه ای وجود ندارد یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر