ir79ir 1 ارسال شده در آبان 95 سلام و وقت بخیر دوستان من میخوام یک موقعیت جدید ایجاد کنم و آموزش هاشم خوندم که اول باید توی index.php قالب تعریف کنم و ... اما بخدا اصلاً موقعیت هام تو index.php نیست و تو هیچ فایل php ای قرار نداره خودمم گیج شدم کجا تعریف شدن اینا.... ممنون میشم راهنماییم کنید باتشکر 1 واکنش ها : SaraAnistion نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRIPB 2 ارسال شده در آبان 95 با سلام و احترام خدمت شما موقعیت های تعریف شده در قالب خود را می توانید در پنل مدیریت و مدیریت قالب، بصورت آنلاین ببینید! فایل templateDetails.xml را هم برای موقعیت های قالب می توانید بررسی بفرمایید این هم یک موقعیت در فایل INDEX.PHP <footer id="footer"> <jdoc:include type="modules" name="position-14" /> </footer> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 بر 10/27/2016 at 11:07 , ir79ir گفت: سلام و وقت بخیر دوستان من میخوام یک موقعیت جدید ایجاد کنم و آموزش هاشم خوندم که اول باید توی index.php قالب تعریف کنم و ... اما بخدا اصلاً موقعیت هام تو index.php نیست و تو هیچ فایل php ای قرار نداره خودمم گیج شدم کجا تعریف شدن اینا.... ممنون میشم راهنماییم کنید باتشکر نکته اول اینکه باید index.php قالب رو بررسی کنید و اگر نبود به این دلیله که قالب از فریم ورک استفاده میکنه و موقعیت ها رو باید از تنظیمات قالب تغییر بدید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر