a.tabatabaee 1 ارسال شده در مهر 95 با سلام من کامپوننت فارسی j2store pro فارسی رو از سایت جومینا خریداری کردم که واقعا فروشگاه ساز عالی هست فقط یک مشکل دارم وقتی یک محصول تولید می کنم نوشته ها و مشخصات محصول اعم ار عنوان و قیمت محصول به صورت فونت سفید رنگ نمایش داده می شود برای اینکه منظورم رو از سفیدی فونت متوجه بشید یک عکس از صفحه محصول میذارم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.tabatabaee 1 ارسال شده در مهر 95 دوستان عزیز من وقتی قالب سایت رو عوض می کنم مشکل حل میشه ولی هر کار میکنم در قالب اصلی سایت نمی تونم این مشکل رو حل کنم اگر کسی از دوستان می تونه کمک کنه یوزر و پسورد بدم یا فایل قالب رو براش ارسال کنم ممنون میشم قالب برای شرکت SHAPE 5 می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 باید با سی اس اس رنگ فونت رو عوض کنید دسترسی رو در پیام خصوصی ارسال فرمائید. یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
118asnaf 0 ارسال شده در آذر 97 اساتید گرامی سلام من یک مشکل در قیمت گذاری t2store دارم قیمت ها رو بصورت 0.00000 در نظر گرفته و نمیشه قیمت بالاتر از 10.0000.000 ریال برای محصول تعریف کنین و اگر تعریف کنی خودش قیمت رو به 9999999.99999999 تغییر میده چه کنم ، لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر