joomaladrive 0 ارسال شده در مهر 95 با سلام. خدمت اساتید و دوستان محترم. افزونه جامه تلگرام نسخه 3.5 را همگام با ویدئو آموزشی آقای امیر رضا تهرانی نصب کردم. مطالب بعدی و پلاگین های گذاشته شده جهت رفع مشکل را هم نصب کردم ولی فایده نداشته. یعنی یک لینک کوتاه به تلگرام ارسال میشه که این لینک در اتصال به سایت مشکل داره و به صفحه مربوطه هدایت نمی کنه. تصویر و مطالب هم ارسال نمی کنه. open graph هم نصب کردم ولی تغییری نکرد. یک اسکرین شات از وضعیت تلگرام بعد از ارسال توسط افزونه و یک اسکرین شات از صفحه سایت مورد نظر جهت ارسال ارسال نمودم. لطفا راهنمایی نمائید. با تشکر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 با سلام فایل htaccess.txt را به .htaccess تغییر نام دهید. یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad.eslami 0 ارسال شده در آذر 95 سلام منم همین مشکلو دارم فایل htaccess.txt را به .htaccess تغییر نام دادم ولی اکی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad.eslami 0 ارسال شده در آذر 95 ماژول جدید رو هم نصب کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 با سلام تنظیمات سئو را از تنظیمات کلی جوملا فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad.eslami 0 ارسال شده در آذر 95 توی کانال تلگرام جومینا لینک با goo.gl کوتاه شده ولی تو کانال من لینک کوتاه به آخر اسم دامنه سایتم اضافه میشه و مشکل داره و not found میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad.eslami 0 ارسال شده در آذر 95 کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 لطفا اسپم ندید. دسترسی بدید بررسی میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 با سلام بررسی کردم مشکل از این بود که فایل Htaccess.txt را به .htaccess2 تغییر نام داده بودید با تغییر نام مشکل حل شد فقط مشکل internal server error ایجاد شد که مربوط به هاست هست و برای رفع آن باید به هاست تیکت بزنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر