majid1605 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 کسی میتونه قالبی رو که اینجاست فارسی کنه خودش زده free اگه کسی هست بگه تا فایلش رو بزارم قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اردیبهشت 90 قالب و قرار بدید تا در چند روز آینده rtl کنم البته اگر تجاری نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 آخه این قالبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نمیگم فارسیش نکنین اما وقتتونو واسش حروم نکنین...اصلا گرافیک نداره هااااااااا...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 انتخاب قالب سليقه اي است و به همين خاطر قالب هاي مختلف توليد ميشوند.شايد از نظر برخي اين قالب جالب نباشد ولي ممكن است براي برخي جالب باشد.به نظر من اين قالب ساده و شيك است و درخواست كننده حتما از اين قالب خوشش آمده كه درخواست داده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون فایل قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون فایل قالب سلام ما رو سرکار گذاشتین.اول فارسیش کردم بعد خواستم نصبش کنم این ارور را داد خطا! فایل نصب XML جوملا! در این بسته یافت نشد. فکر کردم خودم خرابش کردم اما دوباره قالب اصلی را نصب کردم باز همین ارور را داد با اینکه فایل xml بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست من اين قالب جوملا 1.6 است و شما حتما روي جوملا 1.5 نصب كرديد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون فایل قالب سلام ما رو سرکار گذاشتین.اول فارسیش کردم بعد خواستم نصبش کنم این ارور را داد خطا! فایل نصب XML جوملا! در این بسته یافت نشد. فکر کردم خودم خرابش کردم اما دوباره قالب اصلی را نصب کردم باز همین ارور را داد با اینکه فایل xml بود همون طور که دوستمون گفت این قالب مال جوملا 1.6 و من اونو روی لوکال نصب کردم.هیچ مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز اگه فارسی سازیش رو انجام دادید ممنون میشم اونو در اختیار منم بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این فایل ها رو جایگزین کنید: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13039364331.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر