amini 32 ارسال شده در مهر 95 (ویرایش شده) سلام من کامپوننت سیستم نظر دهی کامنتو پرو با تاریخ جلالی وقتی میخوام نصب کنم ارم جوملا میاد میچرخه بعد از 30 ثانیه هیچ اتفاقی نمیوفته و همون صفحه نصب رو نشون میده تو منوی کامپوننت هم هیچ چیزی نیست متشکرم ویرایش شده مهر 95 توسط amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 95 سلام کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 نصب از طریق پوشه را امتحان کنید ببینید باز هم مشکل دارد؟ 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آبان 95 بر ۱۳۹۵/۷/۲۶ ه.ش. at 16:04 , amini گفت: سلام من کامپوننت سیستم نظر دهی کامنتو پرو با تاریخ جلالی وقتی میخوام نصب کنم ارم جوملا میاد میچرخه بعد از 30 ثانیه هیچ اتفاقی نمیوفته و همون صفحه نصب رو نشون میده تو منوی کامپوننت هم هیچ چیزی نیست متشکرم درود افزونه هایی که 2مگ حجم داشته باشن رو میشه همینطوری نصب کرد اما افزونه های بالای 2مگ رو باید از طریق پوشه tmp نصب کنید که تب سومه البته در برخی هاست ها ممکنه بیشتر بشه که محدودیتش دست مدیر هاستینگه. یاحق 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 95 سلام درست شد خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر