rasouldanesh90 0 ارسال شده در مهر 95 سلام به همه دوستان چند وقتی هست سایتم تقریبا بیست ثانیه طول میکشه لود بشه مشکل هم index.php هست ماژول ها رو چک کردم مشکلی نداشته لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 14 ساعت قبل, rasouldanesh90 گفت: سلام به همه دوستان چند وقتی هست سایتم تقریبا بیست ثانیه طول میکشه لود بشه مشکل هم index.php هست ماژول ها رو چک کردم مشکلی نداشته لطفا راهنمایی کنید درود اول اینکه آدرس سایتتون رو قرار بدین!!!!! دوم اینکه ممکنه از سمت هاستتون باشه میتونید با این سایت تست کنید: gtmetrix.com یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 sajadzangene 3 ارسال شده در مهر 95 15 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود اول اینکه آدرس سایتتون رو قرار بدین!!!!! دوم اینکه ممکنه از سمت هاستتون باشه میتونید با این سایت تست کنید: gtmetrix.com یاحق سلام. آقا من خواستم تگ گوگل رو بذارم توی سایتم رفتم گذاشتم توی index.php، الان صفحه اول سایتم کد های index.php رو نشون میده. چکار کنم درست بشه تو رو خدا راهنمایی کنید من تازه کارم دارم دیوونه میشم درست نمیشه fastzaban.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 14 ساعت قبل, sajadzangene گفت: سلام. آقا من خواستم تگ گوگل رو بذارم توی سایتم رفتم گذاشتم توی index.php، الان صفحه اول سایتم کد های index.php رو نشون میده. چکار کنم درست بشه تو رو خدا راهنمایی کنید من تازه کارم دارم دیوونه میشم درست نمیشه fastzaban.com درود دوست عزیز لطفا نپرید وسط تاپیک مردم یه تاپیک جدید بزنید یه لحظه شما رو با استارتر تاپیک اشتباه گرفتم :| مشکلی هم که گفتید مشاهده نشد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام به همه دوستان چند وقتی هست سایتم تقریبا بیست ثانیه طول میکشه لود بشه مشکل هم index.php هست ماژول ها رو چک کردم مشکلی نداشته لطفا راهنمایی کنید
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر