mohammadn72 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت کاربران عزیز با وجود اینکه در چند ماه اخیر کمی فعالیتمان کم شده بود اما دوباره سعی خواهیم کرد که یکه تاز سایت های اسکریپت فارسی شویم...:1: سایت جومینا اسکریپت سعی کرده مطالب با ارزش و تست شده ای را خدمت بازدید کنندگان عرضه نماید اما به علت موجود نبودن اسکریپت های امن و کاربردی به صورت گسترده در عرصه نت ما طرحی برای نوشتن اسکریپت های در خواستی ایجاد خواهیم نمود تا کمکی هر چند محدود در پیشرفت این ضمینه کرده باشیم اما با نظر سنجی از مدیر اصلی گروه جومینا جناب آقای تهرانی و تیم اصلی جومینا اسکریپت تصمیم گرفتیم که محدودیت عضویت در سایت را لغو کنیم , اما پیش از اینکار لازم دیدیم که از کاربران عزیز جومینا نیز نظر سنجی به عمل آوریم تا نظر کاربران را نیز در این مورد خاص موثر نماییم از شما خواهشمندم که با نظر دهی در مورد این تغییر ما را در امر خدمت رسانی مساعدت فرمایید... لازم به ذکر است که تمامی مطالب ویژه بعد از این کار به صورت عمومی ارائه خواهد شد:thankyou: باتشکر _ مدیریت جومینا اسکریپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 خیلی ممنون از هدف شما برای کمک رسانی به طراحان وب. راستش ایده خوبیه و انشاء الله که مفید باشه ولی نکته ای که به نظرم مهمتر رسید اینه که اگر اسکریپتی معرفی می نمایید به شکلی باشه که قبلاً کامل تست شده باشه و از چند و چون آن مطلع باشید تا بتوانید کاربران را کامل راهنمایی نمایید . البته می دانم این وظفیه شما نیست و همین که جستجو می کنید و اسکریپت های خوب و امن را معرفی می کنید خودش کار بزرگی هست اما راستش من از گذشته یک مقدار دلخوری از شما داشتم که رفع شد . در کل می خواستم پیشنهاد بدم از کاربران برای پشتیبانی از این بخش هم کمک بگیرید چون بعضی از کاربران از بعضی از اسکریپتها زیاد استفاده می کنند راحت تر می توانند به کاربران دیگر در رفع مشکلات کمک کنند . باز هم از ایده و هدف شما تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 محمد جان این کار بهتر هست چرا !؟ چون سایت های مرجع زیادی در زیمنه اسکریپت هست که آمارشون نیز خیلی بالا هست و خیلی معروف هستند بلکه جومینا اسکریپت نیز کم ندارد ولی شما با این کارت می یای یک کار جدیدی رو به کاربرانت می دهی یعنی می گی که من تست می کنم یا خودن درست می کنم نه این که بیام هراسکیپتی که منتشر شده در نت بزارم این کار خوبی هست البته منتظر طرح های نوع هم می باشیم موفق باشید شهریار جون:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 یه پیشنهاد داشتم الان خیلی از سایت های اسکریپت کلا توضیحات اسکریپت رو فقط توی سایتشون میزارن و من خودم به شخصه وقتی اونا رو میخونم بعدش دانلود می کنم و اکثر موقع ها هم زیاد دانلود می کنم ولی بعد دانلود دیگه توی فایل دانلودیم هیچ راهنمایی ، توضیحی ، چیزی نیست که بفهمم این اسکریپت مثلا چی کار میکنه و معمولا بعد یه مدت دانلود دوباره رو ترجیح میدم به گشتن و پیدا کردن اگه شما بتونین اولا توی قایل های دانلودی که ارایه میدین یه توضیح هرچند کوچیک بدین که معلوم باشه این اسکریپت چیه خیلی مخاطبتون بیشتر میشه ، حالا دوما اگه یه نرم افزاری هم پیدا کنید که این اسکریپت ها رو کاربر بده و اون به عنوان یه liberary براش عمل کنه و کاربر به جای گشتن دستی از اون نرم افزار استفاده کنه که خیلی چیز جدید و تاپی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما درست می فرمایید. چشم حتما این موضوع رو مد نظر قرار میدیم و بعد از نوشت نرم افزارش اون رو توی انجمن خواهیم گذاشت باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی فاطمی 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان آيا اسکريپ های موجود در joominascript.ir امنيت داره.؟ من ميخام از اسکريپ اتصال به بانکهای عضو شتاب استفاده کنم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز تا اونجا که من اطلاع دارم سایت جومینا اسکریپت تحت نظر جومینا هست و چون جومینا هم فایل های شل شده نمیزاره فکر نکنم اسکریپت های جومینا اسکریپت هم مشکلی داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر