clik8000 102 ارسال شده در مهر 95 با سلام خدمت دوستان عزیز آیا واسه جوملا کسی چنین اسلایدشویی سراغ داره ؟ http://segalazar.com/ وسط اسلاید شو - قسمت چپ و راست هم به صورت بازشو دقیقاً شبیه دمو (داخل هر قسمت هم منو وجود داره) من html اون اسلایدشو رو دارم فقط با سایر ماژول هام جیکوئریش تداخل پیدا می کنه پلاگین های جلوگیری از تداخل هم تست کردم متاسفانه نشد ممنون میشم اگه راهنماییم گنید 1 واکنش ها : gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 95 اسم این نوع افزونه ها به انگلیسی horizontal accordion slider هست. 1 واکنش ها : clik8000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 95 با تشکر از شما ولی حدف من اسلایدشو آکاردوئی نیست اگه دقت کرده باشید اون قسمت وسطش اسلایدشو تصاویر هست و در قسمت چپ و راست منو وجود داره بنده چیزی تقریبا شبیه این میخوام نه اسلایدشو آکاردوئی ساده با تشکر 1 واکنش ها : gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 95 درسته ولی میشه با ویرایش یکی از اسلایدر های آکاردئونی اینو بهش اضافه کرد ولی اینکه افزونه ای مستقیما همچین قابلیتی داشته باشه ندیدم یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر